Pizza- og ølfest i Oslo lørdag 13. September

Ærede medbryggere, dere er med dette ønsket hjertelig velkommen på pizza- og ølfest i festsalen til Godlia Velhus den 13. September! Vi stiller med pizza, dere stiller med drikke. Vi tar en billettpris på 100 kroner per hode for alle som ikke er medlemmer i Oslo Amatørbryggerlaug. Dørene åpner 1800, og vi oppfordrer alle gjester til å ta med nok brygg til seg selv og litt til for delingens skyld. Medbrakt øl kan bringes til våre lokaler før kvelden om dere avtaler i god tid på forhånd (minst to dagers varsel), noe vi anbefaler spesielt for øl med sedimenter. Kontakt oss på epost, så ordner vi det.

Vi tar inngangspenger ved døra, og ber om at duvarsler oss på forhånd om du kommer. Det er ingen stor krise om noen kommer uanmeldt, men vi vil helst forberede oss best mulig med tanke på bordplass og pizzabestilling.

Praktisk: Festsalen finner dere i Damfaret 25, via hovedinngangen. Letteste måte å komme seg dit er ved å ta t-bane linje 3 østover til Godlia stasjon, rett ved siden av lokalet. Det er umulig å gå seg bort. Om dere har noen spørsmål, send en epost til styret@bryggerlaug.no.


Vennlig hilsen,
Oslo Amatørbryggerlaug
 
Det stemmer visst, jeg må ha lest feil kalender. Lørdag 13. September. Får dessverre ikke til å redigere tråden lenger.
 
Trykk på rapporter, så kommer en moderator løpende og fikser. Eller vent til en leser tråden :)
 
Tilbake
Topp