Heisann, jeg håper egentlig på synspunkter på følgende oppskrift
2.8 kg muntons lys flytende maltekstrakt
200g muntons crystall malt
100g muntons sjokolade malt
100g muntons black malt
50g challenger (6.7%) ved 60min
20g east kent golding (6.3%) ved 15min
10g east kent golding (6.3%) ved 5 min
Wyeast 1028 London Ale (125ml)
Koker en vørter på ca 9L totalt, og tilsetter så vann til 15L ferdig brygg. Det vil gi en OG 1.062 og IBU 37 (Beer Recipator)
Jeg har akkurat nå et annet brygg på 15L stående, hvor jeg brukte 125ml Wyeast posen direkte uten starter. Men pga den litt høye OG her vurderer jeg å lage en starter på 1-2L. Noen synspunkter?
2.8 kg muntons lys flytende maltekstrakt
200g muntons crystall malt
100g muntons sjokolade malt
100g muntons black malt
50g challenger (6.7%) ved 60min
20g east kent golding (6.3%) ved 15min
10g east kent golding (6.3%) ved 5 min
Wyeast 1028 London Ale (125ml)
Koker en vørter på ca 9L totalt, og tilsetter så vann til 15L ferdig brygg. Det vil gi en OG 1.062 og IBU 37 (Beer Recipator)
Jeg har akkurat nå et annet brygg på 15L stående, hvor jeg brukte 125ml Wyeast posen direkte uten starter. Men pga den litt høye OG her vurderer jeg å lage en starter på 1-2L. Noen synspunkter?