Porter

Hva tenker dere om denne oppskriften?
Det ser godt ut det der! Men, kanskje både black og chocolate er litt unødvendig, og er usikker på om du smaker igjen den munich malten til slutt.

Har du vurdert brown malt og roasted rye? Jeg laga en oppskrift med utgangspunkt i 1800-tallets porter, og det er en favoritt her blant kompiser på besøk. De som rynker på nesa av mørkt øl har jeg med denne snudd til å spør etter porteren når de kommer på besøk. Denne har 70% pale, 12% brown, 8% roasted rye, 8% cara hell og 2% smoked barley. Kun Fuggles - 4 gr / liter ved 30 minutt kok.
 
Jeg laga en oppskrift med utgangspunkt i 1800-tallets porter, og det er en favoritt her blant kompiser på besøk. De som rynker på nesa av mørkt øl har jeg med denne snudd til å spør etter porteren når de kommer på besøk. Denne har 70% pale, 12% brown, 8% roasted rye, 8% cara hell og 2% smoked barley. Kun Fuggles - 4 gr / liter ved 30 minutt kok.

Hvordan blir denne uten smoked barley
 
Tilbake
Topp