Regler for NM i Hjemmebrygging 2018

Status
Stengt for ytterligere svar.
J

Jens Davidsen

Her finner du reglene for NM i hjemmebrygging 2018. Vær obs på at det er noen forskjeller fra tidligere år. Viktigste punkt å få med seg er:

NM-reglene:


1) Les alle konkurranseregler, også http://norbrygg.no/2013/02/12/regler-for-norbryggs-konkurranser-innen-hjemmebrygging/.

2) Deltagelse meldes inn på https://konkurranse.norbrygg.no/my_registrations. (Lenken blir aktiv når påmelding er åpnet.) Pass på å følge alle instruksjoner på påmeldingsskjemaet, legg spesielt merke til adressene hvor ølet skal sendes inn og ta vare på påmeldingsblanketten.

Deltagelse er gratis for Norbryggmedlemmer. Ikke-medlemmer må i tillegg kjøpe deltagelse på https://norbrygg.hoopla.no/sales/2414627765. Dette koster 120,- pr bidrag (100 kr+20 kr billettavgift, så bli medlem istedet!)

3) Alle brudd på konkurransereglene fører til diskvalifisering. Dette er en landsdekkende konkurranse med bedømming ulike steder, vi kan ikke ha lokale tolkninger av reglene.

4) Følgende øltyper kan delta i konkurransen: http://norbrygg.no/bedomming-av-ol/definisjon-av-oltyper/

5) Det skal sendes inn 2 flasker av hvert bidrag. I tillegg må man ha 3 flasker av hvert bidrag i reserve: 2 i tilfelle man kommer videre til Norgesfinalen, og 1 i tilfelle man kommer til Skandinavisk mesterskap. Det gis beskjed om hvor og når finaleflasker eventuelt skal sendes.

6) Krav til flasker:

Flasker skal kun være merket med deltagermerket som fås under påmelding. Flasker som ikke tilfredsstiller følgende krav vil automatisk diskvalifiseres.

  • Korkene skal være 26 mm kronekork («vanlig ølkork»); ensfargede, uten andre spesielle kjennetegn.
  • Flaskestørrelse: 0,5 L flaske: Brune glassflasker med 26 mm kronekork; diameter ikke over 74 mm; høyde mellom 250 og 275 mm. (se http://norbrygg.no/flasketyper-til-konkurranser/)
  • Innsendte bidrag (flasker og korker) skal være helt fri for kjennetegn som tusjmerker, logoer, teip, etikettrester eller lignende.

7) Deltagermerket skal skrives ut på hvitt skriverpapir (80 grams), helst skrevet ut med laserskriver da lapper blir fuktige pga kondens og de som er skrevet ut med blekkskrivere vil bli utydelige.

8) Deltagermerket skal være forsvarlig festet til flasken med nøytral festemiddel (klar teip, gummistrikk e.l.) på en slik måte at det fremdeles er lesbart.

9) Flaskene skal være mottagerstedene i hende i løpet av 2. mars. Ta høyde for tregheter i postgang, hvis pakken er levert inn 2. mars med pakkesporing registrert i påmeldingssystemet kan senere mottak godtas. Innlevering i bryggebutikker er ikke i Norbryggs regi, og Norbrygg arrangerer ikke noe rundt dette.

10) Flasker som skal sendes med Posten må pakkes inn forsvarlig. Husk at DU står som ansvarlig for eventuelle skader på annet gods hvis en flaske knuser og øl renner opp i elektronikk eller silke. Vi anbefaler å pakke inn flasker på følgende måte, med engangsbleier og brødposer: http://norbrygg.no/wp-content/uploads/2014/03/flaskepakking_l.pdf

The post Regler for NM i Hjemmebrygging 2018 appeared first on Norbrygg.

Fortsett å lese...
 
Status
Stengt for ytterligere svar.

Similar threads

J
Svar
0
Sett
393
Jørgen Olsen
J
O
Svar
0
Sett
555
Ole Smehaug
O
J
Svar
0
Sett
413
Jørgen Olsen
J
J
Svar
0
Sett
253
Jørgen Olsen
J
G
Svar
0
Sett
417
gustavfoseid
G
Tilbake
Topp