1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Reprise (1. plass i porter/stout 2017)

En tråd i 'Prisbelønte oppskrifter' startet av NM-oppskrifter, 11 Feb 2018.

  1. NM-oppskrifter

    NM-oppskrifter
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Brygger: Kåre Kristiansen
    Plassering: 1. plass i klasse porter/stout 2017

    Type: 9D Baltisk porter
    OG: 1,081
    FG: 1,013
    Mengde vørter: 25,0l
    Mengde ferdig øl: 25,0l
    Alkoholstyrke: 8,9%
    Beregnet IBU: 29,0
    Beregnet farge: 53 EBC

    Gjærbare ingredienser
    Pilsner Malt 3750 g
    Munich Malt 3750 g
    Cara Munich II 120 EBC 500 g
    Melanoidin Malt 69 EBC 350 g
    Chocolate Malt 600 EBC 200 g
    Carafa special I Malt 800 EBC 200 g

    Humle og krydder
    Perle 4.9 % 15 g 90 min
    Perle 4.9 % 10 g 15 min
    Magnum 14.0 % 20 g 90 min
    Styrian Golding 4.0 % 10 g 15 min

    Andre ingredienser


    Meskeinformasjon
    64 degrees for 45 minutes, 68 degrees for 15 minutes, 78 for 5 minutes

    Gjæring
    Gjærtype: WLP german bock
    Gjærmengde: slurry
    Informasjon om gjæring:
    Tilsat gær ved 13 grader. Luftet i 2 min. Sat på 10 grader. Eftdr 5 dage øget temp til 12

    Kommentarer


    Informasjon om konkurranseølet
    Brygget: 26. mai 2016
    Flasket: 20. juni 2016
    Filtrert: Nei
    Karbonering: F
     
    #1 NM-oppskrifter, 11 Feb 2018
    Sist redigert: 11 Feb 2018

Del denne siden