Reprise (1. plass i porter/stout 2017)

Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: 1. plass i klasse porter/stout 2017

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,081
FG: 1,013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 53 EBC

Gjærbare ingredienser
Pilsner Malt 3750 g
Munich Malt 3750 g
Cara Munich II 120 EBC 500 g
Melanoidin Malt 69 EBC 350 g
Chocolate Malt 600 EBC 200 g
Carafa special I Malt 800 EBC 200 g

Humle og krydder
Perle 4.9 % 15 g 90 min
Perle 4.9 % 10 g 15 min
Magnum 14.0 % 20 g 90 min
Styrian Golding 4.0 % 10 g 15 min

Andre ingredienser


Meskeinformasjon
64 degrees for 45 minutes, 68 degrees for 15 minutes, 78 for 5 minutes

Gjæring
Gjærtype: WLP german bock
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
Tilsat gær ved 13 grader. Luftet i 2 min. Sat på 10 grader. Eftdr 5 dage øget temp til 12

Kommentarer


Informasjon om konkurranseølet
Brygget: 26. mai 2016
Flasket: 20. juni 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp