1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Rett i kjøleskap etter flasking:-(

En tråd i 'Regionalt forum' startet av Espen Wollan, 9 Mai 2016.

  1. Espen Wollan

    Espen Wollan
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Er nybegynner, og ja driver og feiler i ny og ne..
    Etter flasking igår med sukkerlake, så lagret eg alle flaskene i kjøleskap med en gang.. 2-6 grader..
    Men har lest meg opp på jobb idag at karboneringsprosessen bør gjennomføres i romtemp de 2 første ukene.
    Er alt ødelagt pga altfor lav temp, eller er det bare å flytte alt over til romtemp og håpe på det beste??

    Sent fra min SM-G903F via Tapatalk
     
  2. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Sett det varmt og vend litt forsiktig på flaskene sånn at gjæren svømmer rundt igjen så blir det partey om to ukers tid
     
    Storstad og SturlaP liker dette.

Del denne siden