Samletråd for internettvarp av bryggerinteresse

Kanskje en litt kronglete emnetittel, men den får duge inntil jeg finner på noe bedre å kalle det. Beklager på forhånd dersom det fins en annen tråd av dette slaget, eller om andre ikke skulle se noen verdi i en slik tråd.

Dette er altså ment som en tråd der vi kan poste lenker til spesialtilbud som kan være av interesse for norbryggmedlemmer. Dette gjelder altså IKKE tilbud av sorten "morebeer-deal-of-the-day eller [forhandler] kjører 1% rabatt på vare x", ei heller generelle butikktips. Dette hører hjemme i en annen tråd. Denne tråden er forbeholdt tips av slaget 'annonse på finn.no for gratis fryseboks' eller 'gratis speidel pga lagertabbe'.Hvis du finner en annonse du tror kan være av potensielt stor interesse for andre på forumet, men ikke for deg, er med andre ord dette stedet å gjøre det på. Denne tråden er ment for å gjøre det lettere for brukere å poste gode tips uten å måtte starte en helt ny tråd.

Sist men ikke minst, hør på Solidariske Stakhanov:
 

Vedlegg

  • EG FANN copy.png
    610,5 KB · Sett: 7.550
Eller som jeg pleier å si til mine kolleger på jobb!

"Vi er arbeiedskamerater vi to!"

"Jeg jobber" og du er "kamerat!"
 
Gratis "kjøle/sval-skap" i Oslo. Virker interessant, stort og romslig nok for mye av det som vi bryggere trenger. 60cm i dybden.
http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=32619443
 
http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=32630255
 
Masse snadder for bergensere?

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=32630255
 
Tilbake
Topp