SCiO - Spektrum analyse av øl

bjoerneli

Norbrygg-medlem
Hei,

Holder på med en del kickstarter prosjekter og kom over denne i sommer (https://www.kickstarter.com/projects/903107259/scio-your-sixth-sense-a-pocket-molecular-sensor-fo) og bestillte samme.

Tenkte at det var en artig sak som kan brukes for å sjekke "profilen" på øl for å få en mere konsistent smak. Kanskje kan profilen også brukes for å lage kloner av kjente ølmerker.

Lurte på om andre har tenkt samme tanken?

Ser at en må bygge "profiler" som da sammenlignes og jo flere som bygger profiler jo bedre.

PS: Ser fra CES denne uken at de gjorde Cola testen og klarte å skille Cola fra Pepsi uten problemer.

Hans magnus
 
Jeg håper noen med bakgrunn i slike målteknikker kan komme med noen synspunkter. Vil jeg kunne fastslå hvilke sukkertyper det er i vørteren. Hvor stor andel er etanol i det ferdige brygget. Og andre alkoholer, estere osv?
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp