Ser ut som oppkast, men lukter øl. Infisert?

Hei hallo !

De tre siste batchene vi har satt har utsmykket seg med et grautete skumlag på toppen å kledd veggene i bøtta med trub.
De to første var pilsner med Saflager s-23 og den tredje IPA med Safale us-05. Vi har ikke fått noe slikt i bøtta før, og er bekymret for om det kan være infisert.
Men det lukter øl ! Noen som har peiling? ;D
 

Vedlegg

  • ølert.png
    ølert.png
    540 KB · Sett: 465
Korleis har dei førre batchane dykkar vore, kva type øl brygga de og kva slags gjær har då vore brukt?
 
Siden alt er ok og begkymringen er bortevekk (ogtakkfordet) så lurer jeg på størrelsen på gjæringsbøtten? setter du 5 bøtter med forskjellig smakstilsetting eksperimentelt eller lager du 5 liter øl ?
 
Tilbake
Topp