1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Servere fersk vossaøl aka oppskåke

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Dag Hovland, 19 Jun 2020.

  1. Dag Hovland

    Dag Hovland
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Jeg har brygget mitt andre forsøk med vossaøl/heimabrugg, og den gjæret ferdig ut i dag. Så lurer jeg på om det er noe poeng å ta denne med på en fest i morgen. Inspirasjonen er oppskåke, så tenkte å bare stikke den om til flaskekaret og servere ukarbonert rett fra krana. Er det noen som har erfaring med å servere ferskt vossaøl på denne måten? Er det mest for spesielt interesserte? Blir det mye mer drikkbart i den mer moderne versjonen på fat med litt kullsyre?
     
  2. HåvardK

    HåvardK
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Har ikke egen erfaring med å gjøre det på denne måten, men har smakt tradisjonsøl fra Stranda og selvsagt fra Stjørdalen servert slik - og det var i hvert fall suksess. Tapp av litt, kjøl ned og smak, så finner du ut av det.
     

Del denne siden