• Bruk prefiks-funksjonen når du oppretter nye poster i dette forumet.

Solgt: 19l Corneliusfat med regulator og overgang til sodastream-flaske

Status
Stengt for ytterligere svar.
Hei.

Jeg har et 19 liters corneliusfat som ikke blir brukt lenger. Jeg tipper det har blitt brukt til 3-4 batcher og har blitt rengjort og renset med sterkrens mellom batchene.

Jeg har også en co2-regulator av denne typen: http://shop.petit-agentur.no/products/co2-regulator-med-1-utgang-odl , samt en overgang som gjør at sodastream-flasker kan brukes (http://www.olbrygging.no/products/overgang-mellom-425g-co2-og-regulator). I tillegg har jeg alt av slanger og overganger som trengs, så det eneste som mangler er en co2-flaske. Overgangen er av noe ymse kvalitet, men fungerer veldig godt med litt gjengeteip.

Ønsker helst å selge alt samlet, og det er jo unektelig kjekt om det blir hentet i Trondheim. Jeg holder til på Selsbakk, men kan eventuelt ta det med til Moholt/Gløshaugen dersom du ikke har bil.

Pris er jeg usikker på, men siden jeg betalte rundt 2500,- for det på Bakke Brygg, og det er lite brukt prøver jeg meg på 1700,- , så får dere heller komme med bud.

Ta kontakt hvis du er interessert, eller hvis du vil ha bilder. Jeg kan også nåes via SMS på 984 35 777
 
Jeg gir det litt tid for å prøve å selge samlet, men hvis ingen er interessert på en stund så tar jeg kontakt med deg angående fatet. :)

Eventuelt; noen som er interessert i en regulator, samt slanger for co2-opplegg?
 

Moi

 
Er interressert i resten om du skulle selge fatet separat. Hvor mye skal du i såfall ha for det?
 
Sender deg PM. Håper dere har forståelse for at han stiller fremst i køen siden han kjøper samlet? Sier selvfølgelig ifra til dere dersom det ikke blir noe av :)
 
Status
Stengt for ytterligere svar.
Topp