Sommer ale - egen oppskrift, ser den bra ut?

Ville ikke brygget denne nå. Du har valgt humler som i seg selv har mye smak og er friske. Men med så lite av de sent i koken ifht tidlige tilsetninger og hvis du brygger den nå så er det ikke mye igjen av de når sommeren først kommer.
 
Denne ser fin ut. Jeg ville startet gjæringen på 17 grader og gått opp til 19 siste uken.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Brygg 5l nå, gjør deg noen vurderinger, gjenta et par-tre ganger med små justeringer. Når sommeren kommer har du klart å tweake oppskriften til noe du liker, og så kan du lage en full batch midt i mai som tar deg gjennom sommeren.
 
Takker for raske svar, Kanskje brygge den nå og teste den, spare noen til sommeren for å se hvordan den blir. Så heller brygge den på nytt i mai med eventuelle justeringer. Tenker å starte gjæringen på 16-17 ja og la den gå opp av seg selv til ca 19 etter noen dager.
 
Tilbake
Topp