Spørsmål ang. demerarasukker

Skal lage øl til noen som ikke tåler gluten. Tenkte da å lage en Havre Pale Ale, men for å øke EBCeni ølet så tenkte jeg å tilsette demerarasukker.
Vil demerarasukker bidra til noe annet enn farge og OG i øl?
 
Avhengig av mengde kan du få en mild, søt smak av Demerarasukker. Det inneholder jo tross alt molasses, samt en anelse honning ifølge chow.com
 
Skal du lage den utelukkende på havre? Er det havremalt det er snakk om, eller gryn?
Jeg ser for meg en uendelig stor havregrøt. Spennende er det i alle fall.
 
Bjørnar Tøndel skrev:
Tenkte å prøve å lage den på kun havremalt.

Havremalt gir visstnok en meget ubehagelig bismak hvis du bruker mer enn 20%.
Mer info her: http://www.homebrewtalk.com/f12/malted-oats-help-68784/#post709458
 
Tilbake
Topp