Steketakke

Hadde dette spørsmålet i en annen tråd, men tror det er best å lage en egen tråd på det.....  :idea:

HarryBelly skrev:
Bare et lite spørsmål............

Er det noen som har prøvd å bruke en steketakke til bryggpannen (normalt er de på 2500W) ? ? ?

http://www.elprice.no/Product/ProductInfo.aspx?id=19170&cid=5622#
ShowPicture.aspx
 
Jeg har en takke, men hadde ikke brukt en takke som skal brukes til steking til brygging, fordi
  • selve platen på takken ganske tynn, den buler og utvider seg etter temperaturen,  og tror ikke at en tung panne er noe bra for takka
  • man må ikke skrape opp takken for at den skal være god i bruk til andre ting
  • overflaten er ikke plan, øverste punkt midtpå er kanskje 3 mm høyere enn kantene. så det blir dårlig kontakt med pannen. Dette vil gi ujevn kontakt og punkter med ekstremt høy varme i bryggepanna
  • takka er større enn bryggepannen min, så mye av effekten hadde gått til kråkene uansett.  Fordi platen er tynn, blir det lite varme som ledes fra utsiden til under bryggepannen

hilsen,
Eero
 
Tilbake
Topp