Stout kommet langt nok ned?

Har en stout tilsatt 500 g rørsukker, etter 2 uker er den kommet ned til 1020, OG var 1066.

Etter å ha hatt noen vulkan øl (India Brownalen Ale) er jeg meget lite lysten på at denne skal flomme ut av flasken.

Har brukt safale 04

Hvor langt ned kan jeg forvente å få den? Bevegde litt på dunken nå får å se om jeg fikk litt fart på gjæra
 
Om du har brukt tilstrekkelig gjær, oksygenert nok og unngått store temperaturfall på slutten, kan du regne med at den er utgjæret nå.
 
Jepps, satt en IPA og en mildere stout som er gjæret i samme skapet, de er kommet ned til 1010 og 1012 nå... Sukkeret som gjør at den er såpasshøy OG da? Har planlagt flasking sønda
 
Sukkeret skal jo gjære helt ut, så det skulle tilsi en lavere OG. Du kan også prøve å øke tempen et par grader.
 
Tilbake
Topp