Strømkutt eller noe annet?

ADale

Norbrygg-medlem
Temperatur begynte å synke under oppvarming til 78 grader under mesking akkurat nå. Så må bite i det sure eplet og pumpe alt ut og trykke på reset switch. I beste fall. Mener å huske det finnes ingen indikator for dette, bortsett fra at temp faller. Stemmer det? Det som er nytt er at displayet viser rart også. Så dette kan også være kontroller som er gått, og da har jeg plutselig dårlig tid, og må håpe de har ny kontroller i butikken.
https://photos.app.goo.gl/DoyBK4S73CKHGYHQ9
https://photos.app.goo.gl/ZKeeAiikTmfyG1Tn9
 

RayOlav

Norbrygg-medlem
Sjekk temp proben, om den sitter godt i. Den manuelle bryteren vil vel også slutte å lyse hvis sikkerhetsbryteren går, mener jeg.

Edit: Ser at det er en stund siden du hadde problemet. Håper alt ordnet seg.
 
Sist redigert:

ADale

Norbrygg-medlem
Det var faktisk brennt. Aldri skjedd meg under mesking før, bare under koking. Hva kan være grunnen? Legg merke til etter jeg skrubbet det bort med kjøkken svamp, så fester det seg bobler bare på enkelte steder under oppvarming. Kan det være noe galt med plata?


Sent fra min VOG-L29 via Tapatalk
 

Miguel

Norbrygg-medlem
Det ser forøvrig ut til at du har brukt stålull eller noe annet skarpt nedi der, pga ripene man ser. Ikke gjør det. I verste fall så skraper du bort oksidlaget og da kan det bli rust.
 
Topp