Hallstein
Norbrygg-medlem
Hei !
Har et sviktende gjæringsskap som sliter med å kjøle ned noe som helst.
Brygget en doppelbock på søndag. Bommet litt på OG og fikk 1.077 istedet for 1.085... Pitchet ved 11 grader 3 pakker rehydrert Safale w-34/70.
På søndag gikk tempen ganske fort opp til 13 grader... gikk også opp i mot 13.5... hev inni noen kjøleelementer og tempen gikk ned til 13, men det er nå kun 14 grader i kjøleskapet. bakveggen inni skapet blir småkald, men det legger seg verken kondens eller is på bakveggen som det vanligvis gjør i et kjøleskap, selv om det står på maks.
Jeg er klar over at gjæringsskapet synger på siste verset, men hvordan vil det gå med ølet når det gjæres så varmt? Dette er jo en lager.... Det skulle nå være det, iallefall...
Har et sviktende gjæringsskap som sliter med å kjøle ned noe som helst.
Brygget en doppelbock på søndag. Bommet litt på OG og fikk 1.077 istedet for 1.085... Pitchet ved 11 grader 3 pakker rehydrert Safale w-34/70.
På søndag gikk tempen ganske fort opp til 13 grader... gikk også opp i mot 13.5... hev inni noen kjøleelementer og tempen gikk ned til 13, men det er nå kun 14 grader i kjøleskapet. bakveggen inni skapet blir småkald, men det legger seg verken kondens eller is på bakveggen som det vanligvis gjør i et kjøleskap, selv om det står på maks.
Jeg er klar over at gjæringsskapet synger på siste verset, men hvordan vil det gå med ølet når det gjæres så varmt? Dette er jo en lager.... Det skulle nå være det, iallefall...