Svovling av most

Jeg har noen druer som jeg skal bruke i en cider, og trenger å drepe villgjæren slik at jeg kan bruke tilsatt gjær med minst mulig forstyrrelser.

Jeg har hatt i anbefalt mengde med campden sulfite, men jeg finner ikke info noen steder om HVOR LENGE mosten skal stå etter jeg har tilsatt det, før jeg tilsetter gjær?
 
Jeg har noen druer som jeg skal bruke i en cider, og trenger å drepe villgjæren slik at jeg kan bruke tilsatt gjær med minst mulig forstyrrelser.

Jeg har hatt i anbefalt mengde med campden sulfite, men jeg finner ikke info noen steder om HVOR LENGE mosten skal stå etter jeg har tilsatt det, før jeg tilsetter gjær?
Hvis det er samme opplegg som det vi brukte til vin mener jeg det sto i noen timer.
 
OG-en på druesaften var på 1.086. Altfor mye for sider, så jeg får se hvordan det blir når det er blandet med eplemosten. I verste fall må jeg vel vanne det ut.
 
Tilbake
Topp