1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Syrning av porter

En tråd i 'Brygging' startet av Sotrajohnny, 27 Jun 2016.

  1. Sotrajohnny

    Sotrajohnny
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Sotra
    Vi har brygget en porter som nå står på primærgjæring med WLP002. Planen er å overføre den til ballong om en uke, tilsette noe bakterier og så gjemme den bort for så lenge som det trengs. IBU på brygget ligger på 20, med en OG på 1.065.

    Vi har ikke helt landet på hva vi skal tilsette men vi har tilgjengelig litt nylig høstet WLP655 Belgian Sour Mix 1 slurry fra sekundærgjæring av en Oud Bruin som har stått ca 6 måneder på den. Er det noe som kan være greit å bruke videre, eller er det bedre med et rør WLP672 Lacto Brevis? Eller kanskje noe helt annet ?
     
    HellG liker dette.

Del denne siden