magne1972
Moderator
Leste en artikkel i et gammelt BYO magasin om hvordan kontrollere om man har styr på renholdsrutiner.
Testen var meget enkel, og går ut på at når bryggingen er over, og vørteren er i gjæringskarret, men før gjæren tilsettes, sampler man en liten dose som tappes på et kokt glass med lokk.
lar man denne stå i romtemperatur sier de i testforsøket, at er det ingen tegn til aktivitet av noe slag eller oppblomstring i glasset, er det tegn på at rengjøringsrutiner er ok.
De sier at etter tre dager ser man tegn til infeksjon i glasset ved romtemperatur hvis det er noen.
Mitt har stått siden i helgen nå, og ingen tegn til noe som helst
Testen var meget enkel, og går ut på at når bryggingen er over, og vørteren er i gjæringskarret, men før gjæren tilsettes, sampler man en liten dose som tappes på et kokt glass med lokk.
lar man denne stå i romtemperatur sier de i testforsøket, at er det ingen tegn til aktivitet av noe slag eller oppblomstring i glasset, er det tegn på at rengjøringsrutiner er ok.
De sier at etter tre dager ser man tegn til infeksjon i glasset ved romtemperatur hvis det er noen.
Mitt har stått siden i helgen nå, og ingen tegn til noe som helst