1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Til alle medlemmer

En tråd i 'Styret informerer' startet av Webmaster, 8 Jun 2009.

 1. Webmaster

  Webmaster
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Det har vært snakk om det en stund, men nå har Norbrygg altså fått ansvaret for fakturering av medlemskontingenten tilbake i egne hender. Vi vil fra nå av benytte oss av en medlemstjeneste som drives av medlemsservice.no, hvilket vil si at det er de som sender ut fakturaer til medlemmene.

  Hva betyr dette så for deg som medlem?

     * Medlemskontingenten som faktureres fra denne uken gjelder medlemskap i Norbrygg (altså ikke Norbrygg og Norøl samlet som var tilfellet før desember 2008).
     * Medlemskontingenten er 130 kr i året, like mye som andelen Norbrygg mottok av den samlede Norbrygg/Norøl-kontingenten før i tiden.
     * Kontingenten gjelder fra den dagen du betaler, og ett år fremover. Betaler du altså kontingenten din nå, vil medlemskapet vare frem til samme dato neste år.
     * Medlemskortet vil bli ettersendt. Det skal påføres kvitteringsoblat som bevis på at kontingenten er betalt. Når du overfører kontingenten via nettbank vil du ha anledning til å få tilsendt oblatet, som så kan klistres på medlemskortet for å gjøre det gyldig.
     * Du vil få et nytt medlemsnummer, det gamle nummeret brukes ikke lenger.
     * Medlemskap i foreningen har i praksis vært gratis for perioden desember 2008 - juni 2009. Hvis du likevel har mottatt innbetalingsblankett fra Norøl i denne perioden, for kalenderår 2008 eller tidligere, så ber vi deg om å betale, da Norbrygg vil få sin fastsatte andel på 130 kroner fra disse kontingentene. Hvis du vil melde deg inn i eller ut av Norøl kan du kontakte Norøl på www.nor-ale.org.


  Hjelp, jeg har ikke fått innbetalingsblankett!

     * Hvis du ikke har mottatt innbetalingsblankett i løpet av juni, men mener at du likevel skal stå oppført som medlem, så kan du gjerne melde deg inn på nytt. Et slikt eventuelt problem er knyttet til at overgangen til det nye systemet kan medføre små uregelmessigheter.
     * Hvis du har flyttet de siste årene må du gjerne melde flytting under 'Bli medlem' -> 'Meld flytting' (i menyen til venstre). Dette kan du også gjøre dersom du er i tvil, det er best å være på den sikre siden.


  Og ellers...

     * Hvis du ikke er medlem i foreningen ennå, så inviterer vi deg gjerne til å bli med! Medlemskap i Norbrygg gir mange fordeler, og det interaktive forumet får stadig økt interesse og aktivitet. Klikk øverst på 'Bli medlem' for å få vite mer.
     * For spørsmål vedrørende medlemskap i Norbrygg, ta kontakt med [iurl=http://norbrygg.no/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=38&Itemid=27]kasserer[/iurl].

  [hr]

  Her vil det også være anledning til å stille spørsmål rundt omleggingen til det nye medlemsystemet.
   
 2. Salve Jakob

  Salve Jakob
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Gjøvdal
  Spar papir og kostnad ved trykk. I vår elektroniske hverdag skulle det vel gå an å sende ut medlemskontigenten på mail med en betalings id? For meg spiller det ingen rolle om jeg får medlemskontigenten på papirfaktura, det var bare en idé som slo meg.
   
 3. Eduard

  Eduard
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oslo
  Det ville også vært en mulighet som vi vil vurdere i fremtiden. En praktisk innvending er at vi ikke har epostadressen til medlemmene som meldte seg på i Norbryggs tidligere årene. Det blir spennende nok å se om de fleste adressene er oppdatert, men vi vil gjøre vårt beste for at det nye systemet vil fungere godt.
   
 4. Salve Jakob

  Salve Jakob
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Gjøvdal
  Ok. Sjønner
   
 5. Per Arne

  Per Arne
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Hønefoss
  Betyr dette at jeg må melde meg inn i Norøl for å få tilsendt "Ølgjerd" i fremtiden?
  Eller vil dette bladet bli sendt til Norbrygg sine medlemer uavhengig av medlemskap i Norøl?
   
 6. Salve Jakob

  Salve Jakob
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Gjøvdal
  Etter det jag har forstått så får man ikke Ølgjerd tilsendt ved medlemskap "bare" i Nordbrygg.
   
 7. Gahr

  Gahr
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Norøl og Norbrygg er nå to helt separate foreninger. Ølgjerd er Norøls medlemsblad, så for å få det må man være medlem i Norøl. Når de kommer til å sende ut giroer for innbetaling av medlemskonitngent, vites ikke. Jeg fikk dog siste Ølgjerd i posten for noen dager siden, uten å ha betalt kontingent i år, så vidt jeg vet...
   
 8. Yngwie

  Yngwie
  Expand Collapse
  Dommerkomitemedlem

  Som vanlig surrer Norøl mer enn ei kasse kaniner, du er ikke alene om ikke å ha betalt kontingent. I tillegg er medlemskortene gått ut på dato for snart to år siden, og jeg er bekymret for hyppigheten av Ølgjerd-utgivelser. Et par nye folk i styret kan kanskje gjøre godt.
   
 9. Eduard

  Eduard
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oslo
  Jeg fikk også Ølgjerd i posten forrige uke. Stortsett så er det slik at har du meldt deg inn i Norbrygg innen 1. desember 2008, så er du blitt medlem av begge foreningene, og hvis du har meldt deg inn etter 1. desember 2008 så er du bare blitt medlem i Norbrygg. Hvis du så vil være medlem i Norøl så kan du melde deg inn hos dem, separat.

  Det ser forøvrig slik ut til at giroene ikke er sendt ut ennå. Yngve er på saken og hvis det blir ytterligere forsinkelser, så vil vi endre teksten i denne tråden og på nettsiden.
   
 10. Eduard

  Eduard
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oslo
  Ifølge Yngve er nå alle giroer blitt sendt med posten! Da håper jeg at alt går som det skal.
   
 11. Salve Jakob

  Salve Jakob
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Gjøvdal
  Nå er medlemskontigenten betalt. Men jeg gjorde en liten tabbe. Jeg glemte å krysse av for "Kvitering med oblat" i nettbanken så jeg har ingen bevis for at medlemskapet er betalt. Har det noen betydning iogmed at Norbrygg vil ha registrert min betaling?
   
 12. Eduard

  Eduard
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oslo
  Dette har ikke noe konsekvenser for medlemskap i foreningen, Jalle. Det har bare noe å si dersom du skulle besøke noen av arrangementene som gir rabatt til medlemmer, eller dersom du handler hos noen av samarbeidspartnere som gir rabatt, ved fremvisning av medlemskortet. Men nå kjenner vi deg godt her så da er det bare å si fra, og evt kontakte noen her i styret dersom det skulle være ønskelig :).
   
 13. Salve Jakob

  Salve Jakob
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Gjøvdal
  Ok. Den er grei. Bedre sent enn after eight ;D
   
 14. kristianhk

  kristianhk
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Larvik
  Som oftest kan du også gå inn i nettbanken og se på utførte betalinger, og bestille oblat i ettertid. Koster vel 20 kr eller.no
   

Del denne siden