ADale
Norbrygg-medlem
Hva er prosedyren her? Har aldri gjort dette tidligere (har ikke vært nødvendig...), men nå har vi altfor lav OG, og jeg har i en annen tråd kommet frem til at vi trenger 2,5 kg med maltekstrakt,
1. Er første steg å lhelle denne sirupen i en kjele med vann og blande det ut?
2. I så fall, hvor mye vann?
3. Hvor lenge skal det koke?
5. Kan vi da helle dette på 100 grader inn i gjærdunken??? (hvis vi lar det kjøle, så kan det vel oppstå en infeksjon?)
Takknemelig for alle tips og råd! Håper å få tilsatt i kveld.
Detet er ekstrakten vi har kjøpt: https://www.bryggselv.no/briess/350009/golden-light-maltekstrakt-1-5kg-10-ebc-1-5kg
1. Er første steg å lhelle denne sirupen i en kjele med vann og blande det ut?
2. I så fall, hvor mye vann?
3. Hvor lenge skal det koke?
5. Kan vi da helle dette på 100 grader inn i gjærdunken??? (hvis vi lar det kjøle, så kan det vel oppstå en infeksjon?)
Takknemelig for alle tips og råd! Håper å få tilsatt i kveld.
Detet er ekstrakten vi har kjøpt: https://www.bryggselv.no/briess/350009/golden-light-maltekstrakt-1-5kg-10-ebc-1-5kg