Hei,
Brygget en større batch med blond ale etter oppskriften oppskriftsboka til palmer for halvannen uke siden.
Ifølge opskriften skulle jeg hatt en IBU på ca 20, men ifølge bryggesoftware så tikket den inn på 14-15. I tillegg så ble utbyttet dårlig med en OG på 1041.
Dette gir meg i beste fall en øl på rundt 4%.
Har nå smakt litt fra gjæringsdunken og jeg synes ølet er temmelig karakterløst. Hva mener folket om å tørrhumle litt i 5 dager før jeg putter det på fat og flasker?
Oppskriften var i utgangspunktet bare med én humletype. Willamette på 60min.
Ølet skal/skulle serveres i mitt eget bryllup om knappe 4 uker, så alle tips er velkomne!
Brygget en større batch med blond ale etter oppskriften oppskriftsboka til palmer for halvannen uke siden.
Ifølge opskriften skulle jeg hatt en IBU på ca 20, men ifølge bryggesoftware så tikket den inn på 14-15. I tillegg så ble utbyttet dårlig med en OG på 1041.
Dette gir meg i beste fall en øl på rundt 4%.
Har nå smakt litt fra gjæringsdunken og jeg synes ølet er temmelig karakterløst. Hva mener folket om å tørrhumle litt i 5 dager før jeg putter det på fat og flasker?
Oppskriften var i utgangspunktet bare med én humletype. Willamette på 60min.
Ølet skal/skulle serveres i mitt eget bryllup om knappe 4 uker, så alle tips er velkomne!