Tree House Brewing King Julius klone

Tallak78

Norbrygg-medlem
Hei, er det noen som har testet en king Julius klone som de er villig til å dele? Fant en video på YouTube der noen hadde en klone som var nesten helt lik, men de nektet å dele den[emoji19].
Hilsen Tallak


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Nice, hadde to rør med Vermont som jeg prøvde å vekke til live, men måtte gi tapt. Gikk ut august 15[emoji23]. Må kanskje prøve denne jeg også da.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Her er min versjon:
2.5kg pale malt
2.5kg maris otter
1kg flaket hvete
1kg hvetemalt
150g melanodin
200g carapils

25g simcoe fwh
35g amarillo @5min
35g centennial @5min
40g amarillo @wp 80*c 30min
40g simcoe @wp 80*c 30min
40g centennial @wp 80*c 30min
Kjørte i tillegg 25g av hver humle i hopback

20g amarillo 10 dager
20g simcoe 10 dager
20g centennial 10 dager

40g amarillo 5 dager
40g simcoe 5 dager
40g centennial 5 dager

The yeast bay Vermont
Pitch på 17, stige til 19.
4dager på 19, første tørrhumling
Så økte jeg temp opp til 22 utover gjæringen.
 
Vi gleder oss til en helt objektiv vurdering av denne;). Virker svært spennede. Håper den blir fantastisk!
 
Da har jeg handla. Vestbrygg satt sammen en versjon til meg, en annen gjærtype, men satser på at det blir bra likevel.
Kom gjerne med kommentarer til oppskriften.


Skjermbilde 2.PNG
 
1318 er et fint val av gjær.. jeg har en litt forandet versjon som står til gjæring med 1318 nå.. rakk akkurat å dumpe første tørrhumling i, så måtte jeg reise på jobb, så fruen for tørrhumle til meg, så tasppewr jeg 26.12
 
Her er min versjon:
2.5kg pale malt
2.5kg maris otter
1kg flaket hvete
1kg hvetemalt
150g melanodin
200g carapils

25g simcoe fwh
35g amarillo @5min
35g centennial @5min
40g amarillo @wp 80*c 30min
40g simcoe @wp 80*c 30min
40g centennial @wp 80*c 30min
Kjørte i tillegg 25g av hver humle i hopback

20g amarillo 10 dager
20g simcoe 10 dager
20g centennial 10 dager

40g amarillo 5 dager
40g simcoe 5 dager
40g centennial 5 dager

The yeast bay Vermont
Pitch på 17, stige til 19.
4dager på 19, første tørrhumling
Så økte jeg temp opp til 22 utover gjæringen.

Dumt spørsmål fra meg. I en tidligere post skrev du:
"btw så gjorde jeg om endel på oppskriften.. litt mer havre, hvete og dobbel tørrhumling.."

Jeg finner ikke noe havre i oppskriften i det hele tatt. Har jeg misforstått noe eller var det en skrivefeil?
 
oi! se der ja! flaket hvete skulle være flaket havre.. sorry..
forresten så var der en thj oppskrift i siste byo bladet, der jeg minnes at det kun ble brukt citra og mosaic.
 
Jeg rakk d ikke før jula. Men blir brygget rett over Nyttår. Hvordan er ølet ditt blitt. Har du samkt noe fra treehouse? Eller har du som meg bare hørt om d igjennom YouTube ?
 
Tilbake
Topp