Jeg har ved et par anledninger stoppet (altfor) høyt i FG. Jeg har prøvd å sette det varmere, tilsette mer gjær, røre forsiktig opp gjær som har lagt seg på bunnen osv, men generelt har ingen ting av det funket særlig bra. Som Homentoppen sier er det nok fort kjørt med tanke på å få SG ned dit du ønsker.
Det sagt har jeg opplevt at akkurat 34/70 er notorisk treg til å komme i gang og at den jobber veldig sent dersom gjæringstemperaturen er på den lave siden, så jeg ville forsøkt å øke temperaturen til 12-13-14 grader for å se hva som skjer. For en tid tilbake hadde jeg tre batcher lager i gjæringsskapet mitt samtidig, på grunn av ujevn temperatur var den øverste som stod med 34/70 altfor kald, etter en uke hadde den kun tatt seg fra 1.05ish til 1.04ish eller noe i den stilen, økte tempen noen grader (fra 7 til 12 eller så) og en uke senere var den nede i 1.011 eller hva det nå var. Det skal sies at jeg hadde betydelig lavere mesketemperatur enn hva du hadde.