Første brygg på corneliusfat...
Ja jeg vet det finns en del tråder om dette her,men virker som mange har sin egen måte å gjøre dette på..
Er dette riktig?
1.Ølet over på Corny fat etter kald kræsj.
2.kjøle ned så mye jeg kan.(tror jeg klarer ca 4 grC..)
3.Purge 4-5 ganger for å få ut oksygen av fatet..(Hvor mange bar??)
4.Sette på 1-2 bars trykk, la det stå i ei ukes tid (?)
5.sette ned trykk til x (?) antall bar for servering?
6.skru av trykk(?) etterfylle ved behov?
7.Drikke ferdig karbonert øl...God jul...
??
Ja jeg vet det finns en del tråder om dette her,men virker som mange har sin egen måte å gjøre dette på..
Er dette riktig?
1.Ølet over på Corny fat etter kald kræsj.
2.kjøle ned så mye jeg kan.(tror jeg klarer ca 4 grC..)
3.Purge 4-5 ganger for å få ut oksygen av fatet..(Hvor mange bar??)
4.Sette på 1-2 bars trykk, la det stå i ei ukes tid (?)
5.sette ned trykk til x (?) antall bar for servering?
6.skru av trykk(?) etterfylle ved behov?
7.Drikke ferdig karbonert øl...God jul...
??