Jeg satte en belgisk trippel en tid tilbake, smaken er bra, men er veldig underkarbonert.
Den har nå stått til karbonering på flasker i 19 dager(de første 10 dagene i 18 grader, siste 9 ved 23 grader) og er fortsatt helt "flat".
Jeg bommet nok litt når jeg skulle tilsette sukkerlaken, den ble alt for tykk og det ble nok ikke så mye som det skulle oppi "bøtta"...
Noen ting jeg tenkte jeg kunne prøve:
1. Åpne alle flasken å tilføre sukker - problemet er vel om gjæret har tatt kvelden og ikke minst få riktig mengde sukker?
2. Få flaskene over på fat og karbonere med CO₂ - med fare for oksidering og andre ulumskheter.
Er det noen som har noen gode ideer om hva jeg kan gjøre?
Espen
Den har nå stått til karbonering på flasker i 19 dager(de første 10 dagene i 18 grader, siste 9 ved 23 grader) og er fortsatt helt "flat".
Jeg bommet nok litt når jeg skulle tilsette sukkerlaken, den ble alt for tykk og det ble nok ikke så mye som det skulle oppi "bøtta"...
Noen ting jeg tenkte jeg kunne prøve:
1. Åpne alle flasken å tilføre sukker - problemet er vel om gjæret har tatt kvelden og ikke minst få riktig mengde sukker?
2. Få flaskene over på fat og karbonere med CO₂ - med fare for oksidering og andre ulumskheter.
Er det noen som har noen gode ideer om hva jeg kan gjøre?
Espen