1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Ute etter kjøleskap for gjæring

En tråd i 'Utstyr' startet av Hans Henrik, 23 Mar 2019.

 1. Hans Henrik

  Hans Henrik
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Kjøleskap til gjæring?

  Hei der folkens. Jeg er på utkikk etter et kjøleskap som rommer typ 1 stk gjæringsbøtte (Bryggselv). Ser på en del forskjellige modeller, samt Finn.no. Er det noen som har god erfaring med modeller som passer?

  Det er jo litt spesifikke krav til størrelse med typ interne mål på rundt
  H:55
  D:45
  B:45

  Jeg søkte rundt etter tråder som diskuterte temaet, men klarte ikke finne noe. Hvis det er noen eksisterende tråder så pek meg gjerne i riktig retning =)
   
 2. SveinB

  SveinB
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Et godt tips er å ta med en bøtte når du sjekker skapet. Dette tipset fikk jeg av en kar som kom hjem med et kjøleskap som var litt for trangt - vanskelig å selge igjen, så han har skaper ennå...
   
 3. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Det er vel egentlig bare å ta med seg et målebånd, og vite hva man er ute etter, i steden for å drasse med seg ei gjæringsbøtte..
   
 4. JEG

  JEG
  Expand Collapse
  Moderator

  Bosted:
  Stavanger
  Jøss, var ikke klar over at det var et problem? Har selv 2 x IKEA sitt integrerte (som ofte da er mindre), og har aldri tenkt tanken på at bøtta ikke går inn. Nå brukte jeg Europris sine bøtter, da.
   
 5. JAMBO picobryggeri

  JAMBO picobryggeri
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Flosterøen
  Ta ei runde på baksiden av butikker som selger hvitevarer. Der har de returordning for bl.a. kjøleskap. Der finner du kanskje et ok gratis (kan avogtil være greit å spørre om ddt er greit). Så kjøper du Inkbird e.l. for å kontrollere temperaturen. Jeg gjør det selv, både skap til gjæring og skap til flasker og fat :D
   
  kartoffelmos liker dette.

Del denne siden