Problemstillingen er som følger, for snart 2 uker satte jeg en pils til gjæring. Brygger på hytta og har kun mulighet til å gjøre noe i helgene.
OG 1050, WLP800 gjær. Etter 6 dager var jeg på 1026 og økte temp med 1 grad pr 12 time opp til 18 grader. Traff 18 grader i dag. Har såpass kontroll på gjæring at jeg er sikker på at FG er oppnådd.
Planen var å sette igang Cold Crash i morgen og flaske på Søndag, men til min store skam har jeg ikke nok rene flasker tilgjengelig.
Må altså utsette flasking i en uke.
Ville dere holdt 18 grader i en uke til eller ville dere kjørt ned temp til 2 grader i en uke og så flasket?
OG 1050, WLP800 gjær. Etter 6 dager var jeg på 1026 og økte temp med 1 grad pr 12 time opp til 18 grader. Traff 18 grader i dag. Har såpass kontroll på gjæring at jeg er sikker på at FG er oppnådd.
Planen var å sette igang Cold Crash i morgen og flaske på Søndag, men til min store skam har jeg ikke nok rene flasker tilgjengelig.
Må altså utsette flasking i en uke.
Ville dere holdt 18 grader i en uke til eller ville dere kjørt ned temp til 2 grader i en uke og så flasket?