Velkommen til Smakekveld i Trondheim 24.05.04!

Espen Breivik

Fylkesstyre
Sendt ut på e-mail til medlemmer i Trøndelag

Hei,

Den 24. Mai, 19:00 arrangerer vi smakekveld for medlemmene i Veteranhuset Midt-Norge (Festningsgata 2 - se kart, nærmeste bussholdeplass er “Festningsgata”). I tillegg åpner vi for å ta med seg noen ikke-medlemmer til en lav pris.

Ta med deg enten et par flasker hjemmebrygg eller et par kommersielle øl som du liker godt, så deler vi, smaker, og diskuterer ølene. Dersom noen ønsker og få ølet sitt bedømt av en dommer i henhold til en typedefinisjon vil vi også stille med dommere slik at dette er mulig.

Vi håper dette kan bli en hyggelig kveld hvor man kan utveksle erfaringer, forbedringer og ikke minst få til gode samtaler om øl og ølbrygging generelt.

Påmelding på hoopla: https://norbrygg.hoopla.no/event/3821675061

Med vennlig hilsen,
Styret Norbrygg Trøndelag

AIi7vXOaqRQNC2_OIVohgqlp3Wbzw2kl9BWTvua7jfMkI3XdCD9EtYanV2zB6PppDE8OxU07E1aEUaz_Uuk0SUO9nK90RfziCx1kdk3p6fvyOtDEi-zRtRtY66KOcYIMDmwNhExPlZNKqXda3TBicvA
 
Dette skulle jeg gjerne vært med på, men er bortreist denne helga. Håper det blir en suksess, slik at det blir gjentatt om ikke for lenge.
 
Dette skulle jeg gjerne vært med på, men er bortreist denne helga. Håper det blir en suksess, slik at det blir gjentatt om ikke for lenge.
Vi var litt usikker på om det var lurt å legge dette til en fredag - så tar gjerne feedback på om det hadde vært bedre på en annen ukedag isteden.
 
Tilbake
Topp