1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Vikingstøa

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Lars Christian Fjørtoft, 17 Mai 2019.

  1. Lars Christian Fjørtoft

    Lars Christian Fjørtoft
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Noen som har en oppskrift på et øl som ligner Vikingstøa fra Geiranger bryggeri?

    Sent fra min CLT-L29 via Tapatalk
     
  2. Steinar Huneide

    Steinar Huneide
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Ingrediensar: vatn, malta bygg (inneheld gluten), humle og gjær.

    MALT: Pale ale, Munich, Caramalt, Crystal
    HOPS: American and New Zealand
    YEAST: California ale

    IBU: 29 | EBC: 15 | ALC. 4,7% VOL

    Bare å begynne å leke seg i bryggeprogrammet.
     
  3. Lars Christian Fjørtoft

    Lars Christian Fjørtoft
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Noen anbefalinger på humletyper og mengder? Tenker umiddelbart på Amarillo og Wei-iti. Erfaringer?

    Sent fra min CLT-L29 via Tapatalk
     
  4. Steinar Huneide

    Steinar Huneide
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Amarillo er jo en typisk whirlpool eller tørrhumle på grunn av høyt myrcene innhold, kanskje bruke mest wai-iti i koken og ha sene tilsetninger av begge eller kun amarillo. Lenge siden jeg har smakt vikingstøa.
     

Del denne siden