1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Vinnerne av Østlandsmesterskapet 2016

En tråd i 'Fra Norbrygg.no' startet av Per Øyvind Arnesen, 20 Aug 2016.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Per Øyvind Arnesen

  Per Øyvind Arnesen
  Expand Collapse
  Guest

  Norbrygg arrangerer i år Østlandsmesterskapet i hjemmebrygging i samarbeid med Stavsbrygg på Tretten i Gulbrandsdalen. Stavsbrygg holder til på Stavsplassen, som er et kjent hestemarked fra i gamle dager (dømmingen foregikk på kontoret inne på hippodromen). Stavsbrygg har arrangert hjemmebryggerkonkurranser med dommere fra Norbrygg i 2 år i sammenheng med ølfestivalen de har august hvert år, og i år har de slått på stortromma.

  Leder i Norbrygg, Jens Davidsen, ønsket velkommmen og åpnet festivalen akkompagnert av spesialkomponert fanfare (en miks av «Mens mannen var ute etter øl» og forsvarets «Nå er det mat å få»).

  I år var det 37 påmeldte brygg, som ble fordelt på 7 Norbryggdommere. Deltagerne er delt i 2 klasser, over og under 4,7%. Vinneren av klassen under 4,7% får brygget ølet sitt på Lågen bryggeri. Vi er sikre på at ølet er under 4,7%, da vinnerne er målt på alkoholmålemaskinen til Oslo Amatørbryggerlaug. Vi er også sikre på at vinnerne er gode.

  Under 4,7%


  3. plass: Frisk og syrlig med flott preg av sitron, litt kraftig humlet for typen. Ølet er en Berliner Weisse på 3,06%, brygget av Gøran Berdal.
  2. plass: Nellik, sitrus, banan, vanilje, karamell, pepper og korn. Ølet er en saison på 4,76%, brygget av Tomas Løtveit.
  1. plass: Lys og fin malt med lett og blomstrete humlebitterhet i en tysk pilsner på 3,96%, brygget av Kurt Haugen.

  Over 4,7%


  3. plass: Kakao, kaffe, ristet malt og lakris. Imperial Stout, bryggeren er Vegard Randen.
  2. plass: Mørk, sterk belgisk øl, bryggeren er Petter Buhagen.
  1. plass: Krydret, fruktig med banan og tydelig bitterhet. Ølet er en lys sterk belgisk øl, bryggeren er Magnus Line.

  Fullstendige resultatlister og innscannede dommerskjema blir publisert etter hvert. Dommerne vil ta seg en velfortjent øl på Stavsbrygg først.

  Vi gratulerer vinnerne!

  The post Vinnerne av Østlandsmesterskapet 2016 appeared first on Norbrygg.

  Fortsett å lese...
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden