Tenker å bygge ett vvb bryggeri. Men har ikke bestmt meg for om jeg vill bygge med 3 kjeler.
Første tanken var å bruke maltrør i kokekjelen.(som på mindre kompaktbryggeri som bb o.l.) Dette litt for å spare plass.
Er det noen her som kan si noe om ulemper med dette alternativet kontra 3 kjelers.
Ser for meg en ulempe er at man får mere trub med seg under kokingen, men hva har det å si?
En annen ulempe er vel at mån får litt mere dødplass under falskbotten pga at man må ha elementene der? Hva har det å si?
Beklager om det er en upassende tråd. Har lett litt men ikke funnet noe som svarer på dette.
Første tanken var å bruke maltrør i kokekjelen.(som på mindre kompaktbryggeri som bb o.l.) Dette litt for å spare plass.
Er det noen her som kan si noe om ulemper med dette alternativet kontra 3 kjelers.
Ser for meg en ulempe er at man får mere trub med seg under kokingen, men hva har det å si?
En annen ulempe er vel at mån får litt mere dødplass under falskbotten pga at man må ha elementene der? Hva har det å si?
Beklager om det er en upassende tråd. Har lett litt men ikke funnet noe som svarer på dette.