Wlp 6788 Norwegian Farmhouse oppskrift, gjæring

Jokis

 
Jeg har lest litt men blir ikke helt klok. Ideen er plage en norsk saisonsak, inspirert av Egos NorskAmerikaner. Men hva gjærer jeg på ? På vialen står det 23c , men jeg leser jo at folk drar på et stykke ut på 30 tallet.
Tenkte å bare bruke lagermalt, men ha slags humle? En europeisk?
 
Jeg har lest litt men blir ikke helt klok. Ideen er plage en norsk saisonsak, inspirert av Egos NorskAmerikaner. Men hva gjærer jeg på ? På vialen står det 23c , men jeg leser jo at folk drar på et stykke ut på 30 tallet.
Tenkte å bare bruke lagermalt, men ha slags humle? En europeisk?
Gjæret på 30 grader med kun Maris Otter og 100 gram EKG på 12 liter. Av en eller annen grunn ble ølet først veldig surt i en del uker, for å så bli saison-AKTIG. Men definitivt ingen saison. Likte det veldig godt, og skal brygge det igjen denne høsten. Første gang var drøyt 2 år siden. Navngav den Lodbrok, etter vikingen som først begynte å søke vestover mot England. Norsk gjær møter engelsk humle, lizm.
 
Tilbake
Topp