Nylig innhold av Helgeo

  1. H

    Har jeg drept gjæra?

    Jekket opp et par flasker i går, det var litt kullsyre i den ene og akkurat passe mye i den andre. Så da ser det ut til at dette har gått ganske så bra. Lar de stå på 20 grader noen dager til før jeg kjøler de ned.
  2. H

    Har jeg drept gjæra?

    Har ristet på flaskene nå så får de stå en uke til. Takk for tips. Blir det ikke mer futt så får jeg prøve å tilsette ny gjær. Bør jeg i såfall bruke samme gjær som under bygging?
  3. H

    Har jeg drept gjæra?

    Hei, er ganske fersk hjemmebrygger og har muligens gjort en stor tabbe på siste brygg. Har laget meg et "øleskap" med STC-1000 regulator. Etter flasking av en belgisk wit ble flaskene satt i skapet for karbonering på 20 grader. Da jeg sjekket skapet dagen etter flasking slo varmen i mot meg...
Tilbake
Topp