Jekket opp et par flasker i går, det var litt kullsyre i den ene og akkurat passe mye i den andre. Så da ser det ut til at dette har gått ganske så bra. Lar de stå på 20 grader noen dager til før jeg kjøler de ned.
Har ristet på flaskene nå så får de stå en uke til. Takk for tips. Blir det ikke mer futt så får jeg prøve å tilsette ny gjær. Bør jeg i såfall bruke samme gjær som under bygging?
Hei, er ganske fersk hjemmebrygger og har muligens gjort en stor tabbe på siste brygg. Har laget meg et "øleskap" med STC-1000 regulator. Etter flasking av en belgisk wit ble flaskene satt i skapet for karbonering på 20 grader.
Da jeg sjekket skapet dagen etter flasking slo varmen i mot meg...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.