Dersom organisasjonen ikke er rigget for å håndtere mengden øl som sendes inn bør det være en begrensning pr brygger. Det må være viktigere å ha mange bryggere enn mange øl!
Med fokus på kvalitet fremfor kvantitet, vil det kanskje bli enklere for dommerne å ta seg tid med de ølene som er med og...
Nei, om det skulle endret seg burde den heller gått litt opp. Jeg har samme erfaring, de er ikke 100%, men viser trenden i gjæringa. Det som skjer etter stabil SG får man ignorere.
Jeg har også reagert på dette, når signatur aroma/ smak i en ølstil blir vurdert fra fraværende til kraftig i samme flight :rolleyes:, blir det vanskelig å gjøre korrigering ut fra dette.
Lite konstruktivt, her kunne nok tiden vært utnyttet bedre.
En annen kommentar jeg så (tror ikke det...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.