Nylig innhold av Per Berge

  1. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Brygga denna her nå før helga. Hadde blingsa på koketid og forholdt meg til 60 min mens den sku koke i 90. Dermed sto jeg i spagaten mtp humleprofil. Hjort er Hjort tenkte jeg og dro opp humlefiltere og lot den koke uten de siste 30 min. Det bli nok langt ifra non Leffe clone men som en kompis...
  2. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Noen Størteberger blir alltid med hjem fra Charlottenøl og flesk
  3. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Der var Johannes ja. Han burde vel ha stålkontroll på den stilen han ;)
  4. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Fant den på Brewfather.app Er en/noen som kaller seg Østerbro Bryghus som har lagt den ut Har ingen andre opplysninger
  5. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Ja det står jo begge deler i oppskrifta så jeg ble jo bra forvirra. Så da kan jeg bruke vanlig farin da.
  6. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    En anna ting jeg lurer på er hva vedkommende mener med Cane (beet) Sugar. Cane og bete sukker er to forskjellige sukker varianter men har det egentlig noe å si ? Kan vel like godt bare bruke rafinade ?
  7. Per Berge

    Spørsmål ang Munich versjoner til en Leffe Blonde

    Jeg skal brygge en Leffe Blonde slik vedlagt skjermdump viser. Jeg har iike den Munich versjon som oppskrifta legger opp til men jeg har en Munich Dark 20-24 EBC. Vil dette utgjøre store forskjellen egentlig ? Det er 280 gr av totalt 6,1 kg malt Her beskrivelsen fra leverandør : Munich Dark -...
  8. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Da var dobbelbatchen satt på coldcrash. Neste stopp for 46 liter SvartePær er fatene som venter. Detta ha gått utrolig lett, å takk for alle gode tips underveis ;)
  9. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Det hadde gjæra godt i natt for gjærlåset var tomt for vatn :p
  10. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Nå var det gjæring så det susa før jeg begynte overføre så hva det skulle gjøre av forskjell ser jeg ikke helt. Men da veit jeg det til neste gang som blir en dobbel batch Bohemian Pilsner ;)
  11. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Aha, den var smart. Takker for tipset
  12. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    På toppen der jeg alltid fyller fermzilla med co2. Har i ca 10 psi
  13. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Oppsette mitt blei slik. Jeg kjøla ned vørtern med motsrømskjøler som normalt og overførte til ett gjærkar. Der piska jeg inn luft før jeg flytta det over til benken. Her fikk fruktbollen som min far har dreia fungere som høydejusterin :D Jeg har ei ekstra pumpe som jeg brukte mellom det...
  14. Per Berge

    Drauflassen, to brygg etter hverandre på samme gjær

    Jeg skal vispe godt i den batchen jeg brygger i dag. Har ingen anna mulighet for oksygen
Tilbake
Topp