For lite humle - hvordan disponere det jeg har?

kosl

Norbrygg-medlem
Hei

Skal brygge en British Brown Ale i dag, og utfra resepten skal det det benyttes 49gr. Styrian Golding ved 60 og 30 min (30ltr på speidel 50 med kort maltrør). Har kjøpt 100gr. nevnte humle men etter utregning av alpha korreksjon skal det tilsettes 64gr. - mao. tot. 30gr. for lite.

Er det mulig å sjonglere med koketid for å kompansere evt. andre tips?
Har jo liggende en god del annen "vanlig" humle, kunne evt. bitterhumlen på 60min. byttes ut med noe annet uten at det gjør noe særlig med brygget?

Forøvrig skal det tilsettes 30gr. Perle på 1min.

Tips & råd mottas!!

Kosl
 
Perl er utmerket i Brown
Det er det Lervig bruker som bitterhumle i Hoppy Joe
Juster bitterhet med det og kjør på som ellers :ilike:
 
Tilbake
Topp