[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Krøkebærøl
OG: 1056
FG: 1009
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: 30 IBU
Vørtermengde: ? l
Sluttvolum: 22,5 l
Malt & sukker
3900 gram 76,9 % Pilsner malt
860 gram 17,1 % Münchener malt
300 gram 6 % Crystal malt
Meskeskjema
31 min 52 °C
90 min 66 °C
Humle
41 gram Hallertau Tradition Pellet 4,6 %-alfa 90 min
30 gram Mt. Hood Pellet 3,8 %-alfa 0 min
Krydder og andre tilsetninger
2900 gram Krøkebær
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP 530 Belgian Abbey Bunnfall ca. 200 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring ca. 16 dager ved 18 °C
Modning/sekundærgjæring 16 dager ved 10 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 28.02.2007
Tappedato: 01.04.2007
Kommentar: Aromahumle (Mt. Hood) tilsatt ved kokeslutt og trekkes 10 min. før kjøling startes.
Krøkebær knust og tilsatt etter 2 dagers gjæring, og gjæret med i 10 dager.[/tt]
Navn på brygget: Krøkebærøl
OG: 1056
FG: 1009
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: 30 IBU
Vørtermengde: ? l
Sluttvolum: 22,5 l
Malt & sukker
3900 gram 76,9 % Pilsner malt
860 gram 17,1 % Münchener malt
300 gram 6 % Crystal malt
Meskeskjema
31 min 52 °C
90 min 66 °C
Humle
41 gram Hallertau Tradition Pellet 4,6 %-alfa 90 min
30 gram Mt. Hood Pellet 3,8 %-alfa 0 min
Krydder og andre tilsetninger
2900 gram Krøkebær
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP 530 Belgian Abbey Bunnfall ca. 200 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring ca. 16 dager ved 18 °C
Modning/sekundærgjæring 16 dager ved 10 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 28.02.2007
Tappedato: 01.04.2007
Kommentar: Aromahumle (Mt. Hood) tilsatt ved kokeslutt og trekkes 10 min. før kjøling startes.
Krøkebær knust og tilsatt etter 2 dagers gjæring, og gjæret med i 10 dager.[/tt]