[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bakkebo's Bohemian Backyard Pils
Øltype: D. Tysk pils
Antall poeng i konkurransen: 36 av 50
OG: 1.048
FG: 1.012
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 40,8 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
5000 gram 91,0 % Pils ? EBC
250 gram 4,5 % Crystal (40L) ? EBC
250 gram 4,5 % Hvete ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
45 min 66 ºC
15 min 70 ºC
Humle
30 gram Northern Brewer ? % alfa pellets koketid 60 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 30 min
10 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 15 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: South German Lager Slurry 1 tube flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 11 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 11 ºC
Lagring 49 dager ved 2 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 02.02.2005
Tappedato: 13.04.2005
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Bakkebo's Bohemian Backyard Pils
Øltype: D. Tysk pils
Antall poeng i konkurransen: 36 av 50
OG: 1.048
FG: 1.012
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 40,8 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
5000 gram 91,0 % Pils ? EBC
250 gram 4,5 % Crystal (40L) ? EBC
250 gram 4,5 % Hvete ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
45 min 66 ºC
15 min 70 ºC
Humle
30 gram Northern Brewer ? % alfa pellets koketid 60 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 30 min
10 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 15 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: South German Lager Slurry 1 tube flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 11 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 11 ºC
Lagring 49 dager ved 2 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 02.02.2005
Tappedato: 13.04.2005
Kommentar: [/size][/tt]