Noen tips eller innspill til en reste-Imperial Stout?

Hei!
Jeg har nå diverse malt stående på rommet, og tenker å brygge en skikkelig Imperial Stout som kan være klar til høsten nærmer seg.   :yes:
Dette er det jeg har tenkt ut så langt:

Volume: 15 liters
OG: 1096
FG:
Alcohol: 9.4 % by vol.
Colour: 107 EBC (Black)
Bitterness: 63 IBU
BU/GU: 0.65
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 4500 grammes
Munich Malt 20 EBC 1000 grammes
Roasted Barley 400 grammes
Smoked Malt 6 EBC 100 grammes
Wheat Malt 200 grammes
Chocolate Malt 200 grammes
Special B 230 EBC 100 grammes
Mash schedule: 64 degrees for 60 minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 60 minutes
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 30 minutes
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 5 minutes
Fermentation
Yeast: WLP007 Dry English Ale

Er det noen som har innspill på dette?  :)
 
Jeg har brukt røykmalten fra Bestmalz og den er god, men ikke overdriv! Jeg brukte ca 25% i en porter og den ble litt i overkant fremtredende. Men 100 gram igjen vet jeg ikke om vil gi det helt store av røyksmak. Men om du kun er ute etter et lite hint er vel sikkert bra med bare 100 gram.
 
hmm, kanskje jeg skal prøve et hint i en ipa først, så kan jeg heller kjøre opp på stouten siden

da får det bli noe i banene NØ sunturnbrew
 
Tilbake
Topp