Da kommer jeg ikke utenom å måtte prøve en pilsneroppskrift og gjære med Oslo fra Bootleg Biology.
Er spent på hvor lageraktig smak man kan få med denne. Mulig denne kan bli en favoritt når man trenger å brygge noe for industripilsdrikkere litt kjapt.
Oppskriften er Weyermann sin egen oppskrift på Böhmisches Pilsner.
96% Bohemian floormalted pilsnermalt
2% Carabohemian
2% syremalt
Meskeskjema:
50 grader i 20 min, 63 grader i 40 min, 68 grader i 5 min og 72 grader i 20 min.
Saaz til 35 IBU
Kok i 90 min.
Gjæres på 35 grader med Oslo kveik til ferdig, anslagsvis 3-4 døgn.
Fortsettelse følger.
Er spent på hvor lageraktig smak man kan få med denne. Mulig denne kan bli en favoritt når man trenger å brygge noe for industripilsdrikkere litt kjapt.
Oppskriften er Weyermann sin egen oppskrift på Böhmisches Pilsner.
96% Bohemian floormalted pilsnermalt
2% Carabohemian
2% syremalt
Meskeskjema:
50 grader i 20 min, 63 grader i 40 min, 68 grader i 5 min og 72 grader i 20 min.
Saaz til 35 IBU
Kok i 90 min.
Gjæres på 35 grader med Oslo kveik til ferdig, anslagsvis 3-4 døgn.
Fortsettelse følger.