Pitching ved (for) høy temperatur

Øl har ingenting med pizza å gjøre
En god tomatsaus krever bare gode tomater og olivenolje

Har ikke testet det du beskriver, men for meg høres det litt kjedelig ut. Tomat og olivenolje er selvfølgelig godt, men å sløyfe basilikum (bare for å nevne noe)...?!
 
Joda, joda, nevnte bare det viktigste
men, du vet italienere, de er ganske puritanske


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Øl passer til alt, det er bare å velge rett type øl.
Det som skulle bli en weiss ble nok ikke helt det. Den er mye mørkere og med mer maktsmak enn noen kjøpeweiss jeg har smakt. Drakk en i går, og den er drikkbar, bare ikke så god. Iskald til passe hissig mexikansk mat er den nok fin! ;)
 
Eller hva med pinnekjøtt, vossakorv
Se Weizbier Pinnekjøtt øl


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Vi pleier å lage røkt svineknoke med purre, gulrot og persillerot med saison, eller hveteøl.. trekkes i mangfoldige timer og spises med potetpure og saus lagd på kraften (monterer kun inn smør og dijon) helt snadder..
Lager forøvrig pinnekjøt med IPA og;)
 
Tilbake
Topp