Dagens måling av samme øl som posten over.
Grafen viser svært lite avvik mellom måling i thermowell og isolert måler på utsiden.
Temperaturen varierer mye i kjøleskapet, og det gjør alle kjøleskap. Selv om luft-temperatur varierer, vil øl eller matvarer variere i mye mindre grad. Det er ikke uvanlig at vanlige kjøleskap kun kjører kompressor en gang i timen dersom dør ikke åpnes.
Nederst i bilde er mitt standardoppsett på styreenhet (STC1000+) ved gjæring av pils med 34/70. Har identiske profiler på STC og i Brewfather, selv om BF ikke tegner rette linjer.
Fra 10 - 13 ℃ over 300 timer
Fra 13 - 18 ℃ over 200 timer
Fra 18 - 2 ℃ over 100 timer
Med STC og ramping er dette utrolig enkelt å sette opp. Kun 7 datapunkter gir 100% jevne endringer.
Grafen har nettopp gått inn i fase to og skal nå opp til 18 ℃ over 200 timer
Vis vedlegget 66264