Flaskeslips

Dag

Norbrygg-medlem
Etiketter er noe styr, både å lage dem, lime dem på og framfor alt, å fjerne dem når flaska skal gjenbrukes. Men det er jo fortsatt et behov for å skille dem fra hverandre der de står i kjøleskapet. En bryggekollega her på jobben hadde ideen med å lage flaskeslips istedet. En etikett som bare tres ned over halsen på flaska. Det hadde dessuten vært enkelt hvis Beersmith kunne lage etikettene direkte. Det gjør jo Beersmith gladelig hvis den får beskjed om det!
Har derfor mekket en html-fil som legges i Reports-mappa til Beersmith. Gå inn i Options-Reports og lag en ny rapport basert på html-fila.
Vips, fyller Beersmith ut alle data du ønsker på etiketten, og er klar til å printes ut. Klipp ut etikettene (5 pr ark) og skjær ut krysset med en tapetkniv.
Vedlagt er html-fila samt en gif med bilde av hvor du skal skjære. Legg begge i Reports-mappa. Html-fila kan selvfølgelig moddes til å vise hva som helst, men det er et utgangspunkt. Du vil sikkert i alle tilfelle inn for å legge inn navnet på ditt bryggeri.
Enjoy!
 

Vedlegg

  • Flaskeslips.html
    4,6 KB · Sett: 264
  • Hullmal.gif
    Hullmal.gif
    5,1 KB · Sett: 757
Versjon 1.1 av flaske slipset til Dag

Denne bruker CSS og bytter bakgrunsfarge etter fargen på øllet
Jeg har også lagt inn noen flere bilder, disse må dere selvsagt bytte ut.
I css filen har jeg brukt mm så det skal være enkelt å måle seg frem til hvor man ønsker å plasere de forskjellige elementene.

PS: for å skrive ut bakgrunnsfargen må du gå til Print Preview -> Page Setup og slå på "Print background colors and Images". Det er også en fordel å slå av "Enable shrink-to-fit", her kan du også stille på margene på utskriften og slå av "Headers and Footers"

/Fredrik
 

Vedlegg

  • Reports.zip
    41 KB · Sett: 83
Odland skrev:
For ordens skyld - funker dette både på Beersmith 1.4 og 2?

Ja det ser sånn ut.
For 1.4 må du legge filene i C:\Program Files\BeerSmith\templates\ og rename fila fs.html til fs.htm.

/Fredrik
 
Tilbake
Topp