Jeg har hatt fat i kinoen min i snart ett par år nå, dog bare med en enkel fleksitap, og det har fungert perfekt.
Nå i kveld gjorde jeg alvor av planene om tappekran på kjøkkenet, men det fungerer ikke så godt som jeg hadde håpet på..
Ølet kommer veldig sakte ut, og det er nokså mye skum..
Kjøkkenet ligger i etasjen over kjøleskapet hvor fatene står, og tappekran er i tillegg ca 1.5m over gulvet så det er nok en høydeforskjell på omkring 3 meter.
Først prøvde jeg med kun den "tykke" slangen, det gikk naturligvis raskere, men mye skum.. så bytta jeg til en annen kobling på fatet hvor jeg har mindre slange ut og hurtigkobling/overgang.
Har ikke målene her, men det er vel nokså standard de to størrelsene vil jeg anta?
Trykk på fatet er like under 1 bar.
Ølet har stått rett over en uke på noe høyere trykk så det burde være ferdig karbonert.
Noen tips til hva jeg kan gjøre for å få dette til å bli bedre?
Ølet som kommer ut blir i tillegg nokså flatt, men det er vel naturlig med så mye skum?
Nå i kveld gjorde jeg alvor av planene om tappekran på kjøkkenet, men det fungerer ikke så godt som jeg hadde håpet på..
Ølet kommer veldig sakte ut, og det er nokså mye skum..
Kjøkkenet ligger i etasjen over kjøleskapet hvor fatene står, og tappekran er i tillegg ca 1.5m over gulvet så det er nok en høydeforskjell på omkring 3 meter.
Først prøvde jeg med kun den "tykke" slangen, det gikk naturligvis raskere, men mye skum.. så bytta jeg til en annen kobling på fatet hvor jeg har mindre slange ut og hurtigkobling/overgang.
Har ikke målene her, men det er vel nokså standard de to størrelsene vil jeg anta?
Trykk på fatet er like under 1 bar.
Ølet har stått rett over en uke på noe høyere trykk så det burde være ferdig karbonert.
Noen tips til hva jeg kan gjøre for å få dette til å bli bedre?
Ølet som kommer ut blir i tillegg nokså flatt, men det er vel naturlig med så mye skum?