Hehe, stussa litt på det selv (men tenkte "det skal ikke jeg legge meg oppi").. Det må isåfall være et øl med høy CO2 vol og høy serveringstemp/lagringstemp :beersmiley:
Kanskje interessant og vite hvilke type øl det er?
Ja du vil få mindre kullsyre i ølet hvis du lar det bli stående slik.
Karboner på 1,5 bar som du har planlagt. Når du skal servere, slipp av litt trykk så du "vet" du er under 0,8 bar (ikke noe must om ikke fatet er smekkfullt, som nevnt over). Koble til CO2 som er satt til 0,8 bar og forsyn...
Ikke interessant for min del, men hvis det får flere folk til og innse at det finnes annet enn masseprodusert industripils her i verden så er det bare bra spør du meg :ilike:
Det er vel "shit pomfritt" om den "surger" opp eller ned såfremt det dannes et fint skumlokk. Skal jo ikke drikkes før den har setlet seg uansett :) Den merkbare forskjellen med/uten nitrogen er vel heller densiteten på skummet, eller :confuzed:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.