Imperial Wheat IPA

Hei!

Driver og jobber med et konseptøl som skal være en Imperial Wheat IPA.
Hva tror dere om denne?

Added By: SundbØL
Method: BIAB
Style: Imperial IPA
Boil Time: 90 min
Batch Size: 12 liters (fermentor volume)
Boil Size: 20.5 liters
Boil Gravity: 1.050 (recipe based estimate)
Efficiency: 75% (brew house)
Source: SundbØL

Original Gravity:
1.086
Final Gravity:
1.020
ABV (standard):
8.63%
IBU (tinseth):
99.23
SRM (daniels):
10.62

Fermentables
AmountFermentablePPG°LBill %
1.5 kgPilsner381.632.6%
1.5 kgWheat Malt37232.6%
1 kgWheat Blanc402.821.7%
0.25 kgBiscuit35235.4%
0.1 kgCaramel / Crystal 20L35202.2%
0.25 kgRice Hulls005.4%
4.6 kgTotal

Hops
AmountVarietyTypeAAUseTimeIBU
10 gColumbusPellet15Boil90 min33.84
10 gMosaicPellet11.6Boil30 min18.8
15 gSorachi AcePellet11.1Boil15 min17.42
15 gMotuekaPellet7Boil5 min4.41
10 gMosaicPellet11.6Whirlpool at 77 °C0 min9.67
10 gMotuekaPellet7Whirlpool at 77 °C0 min5.83
10 gSorachi AcePellet11.1Whirlpool at 77 °C0 min9.25
 
Snedig kombinasjon. Eneste jeg ville dobbeltsjekket er mengden biscuit. Antar at den blir ganske kjeksete, men liten erfaring med biscuit selv.
 
Snedig er nok ordet ja. :) Skal være en av flere konseptøl, så oppskriftene er nesten mer sikta mot å være poetisk enn at dem skal være veldig gode. Men at dem skal være drikkbare er jo et mål. Skikkelig hipster det her!
Takk for feedbacken, skal bruke litt mindre Biscuit :) Skal sette denne her i dag, så da finner vi fort ut om den funker
 
Tilbake
Topp