Nylig innhold av adizero

  1. A

    Cider fra epler (nybegynner)

    Ja, tok lang tid før gjæringen kom skikkelig i gang. Akkurat flasket den nå :)
  2. A

    Cider fra epler (nybegynner)

    For 3 dager siden satte jeg cideren til gjæring. Står i et rom i på ca 15 grader. Sto med campden i 24 timer. Deretter hadde jeg i gjær og litt gjærnæring. Det er ingen lyd i gjærlåsen ennå, men ser at det skummer litt. Burde det ikke være mer aktivitet?
  3. A

    Cider fra epler (nybegynner)

    Ok, men du pasteuriserer råsaften før du putter i gjæren?
  4. A

    Cider fra epler (nybegynner)

    Skal forsøke å lage cider av epler fra egen hagefor første gang. Tenkte å følge denne oppskriften. https://blogg.bryggselv.no/lag-egen-cider-juicemaskin/ I den forbindelse har jeg følgende spørsmål: 1. Etter at råsaften er i bøtta så tilsetter jeg Campden for å stoppe villgjær og oksidering...
Tilbake
Topp