Hei!
Noen år siden jeg postet her sist. Brygging har dessverre vært nedprioritert de siste årene. :(
Jeg solgte nettopp en blichmann beer gun med tilbehørspakke på Finn, og kjøper hentet og Vippset og dro hjem for å montere. Viser seg at fjær og mutter(se bilde) mangler. Jeg rakk aldri å...
Ser ut som ny. Bruksanvisning medfølger.
Brukt til å fylle fra 5-6 19L fat i følge han jeg kjøpte av. Jeg har ikke brukt den.
Selges for 700,-.
Foretrekker at den hentes. Jeg bor i Ski, Akershus.
Hvor kaldt står det? Du er sikkert klar over at 1.9 bar nok gir i overkant karbonering hvis du lar det stå sånn? :) Vil tro at du kan prøvesmake på tirsdag eller noe sånt, og skru ned til ønsket trykk da(1 bar kanskje?).
Tanken er solgt.
****************
Selger min 2kg, da jeg inntil videre holder meg til AGA-flasker.
HBO 600,-
Selges tom. Ønsker ikke å sende.
Kan hentes i Ski, Akershus.
Uten at jeg er noen ekspert handler det nok om hva slags forhold de små har når de formerer seg. Korrekt antall sikrer optimale forhold under formering, og derfor optimale forhold for god øl.
Hvis du er glad i å lese litteratur, så kan du forsøke å få tak i boka Yeast, der står det forklart...
Brygger en Wit nå. Pga uforutsette omstendigheter ble vørter kjølt helt ned til 9 gr. Hva gjør jeg? Dunken skal i tempstyrt kjøleskap, og jeg skal gjære på 18 gr.
A: lar den stå en times tid, og pitcher på lav temp (10-11 gr). Vørter varmes opp av varmekabel på dunken i løpet av natta
B...
Jeg flaska en 20L batch med denne på mandag(med WB-06 og Hersbrucker humle). Jeg brukte også 10g Cascade som tørrhumle. Tilsatte 500g av den aprikospureen BS selger(Select?) siste 7 dagene, og jeg klarte ikke å kjenne noen overdose av aprikos/fersken på hydrometerprøven i hvert fall.
Smakte...
Gammel, gammel post, men for de som ikke har testa å bake med surdeig, så anbefales det på det varmeste. Utrolig gøy å lage sin egen surdeigstarter. Jeg har en på rug, og en på spelt som jeg baker med. Blir fantastisk gode brød, og jeg gleder meg til å blande inn litt mesk, og se hvordan det...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.